Telefoon: 06-23074374

Tuinzaden

Tuinzaden: haal ze in onze webshop!

Bent u ook zo dol op uw tuin? De plek waar u zo graag vertoeft en waarvoor u veel over heeft om het in zijn volle pracht te laten zijn? Dan kunt u niet om een bedrijf als Helza Hobbyzaden heen! Wij bieden een ruime variëteit aan tuinzaden: zaden voor bloemen, kruiden en groenten. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan te genieten van bijvoorbeeld uw zélf aangelegde moestuintje of bloemenperkje? Het is misschien wat arbeidsintensiever dan de aankoop van uw flora met een bezoekje aan een tuincentrum, maar geeft des te meer voldoening en ook niet onbelangrijk: het scheelt in de portemonnee! Ook heeft u de keuze uit een groter assortiment als u zelf kweekt, de keuze is reuze! Daarnaast zijn groenten uit eigen tuin vaak lekkerder dan die van de supermarkt en zijn ze nog gezonder ook. Tot slot is een voordeel dat u bij uw zelf geteelde bloemen of groenten zelf de regie in handen heeft ten aanzien van (chemische) bestrijdingsmiddelen.

Bekijk ons assortiment tuinzaden

Tuinzaden populairder dan ooit

Tuinzaden zijn door de omvangrijke promotie-acties van supermarkten populairder dan ooit. Alleen zijn de zaden die Helza Hobbyzaden u biedt van een aanmerkelijk hoger kwaliteitsniveau dan die van de supermarkten. Tuinzaden kunnen een leuke verrassing zijn voor uw kinderen om zelf te gaan tuinieren, educatie en recreatie gaan dan hand in hand! Het is hartstikke leuk om met uw kinderen bijvoorbeeld een aardbeienveldje aan te leggen, of een fleurig bloemengazonnetje.

Onze zaden zijn voorzien van een duidelijke foto waarop u het eindresultaat wordt getoond. Ook wordt de teeltwijze duidelijk uitgelegd op de verpakking. Eenmaal uitgezocht worden ze supersnel aan u verstuurd. Behalve online kunt u onze tuinzaden natuurlijk ook verkrijgen in onze winkel in Best (N-Brabant). Ons deskundig personeel staat u graag bij in al uw vragen op tuingebied.

Tuinzaden van Helza Hobbyzaden

Helza Hobbyzaden is een familiebedrijf uit het Brabantse Best, dat al enkele tientallen jaren handelt in zaden voor de (moes)tuin. Helza is leverancier van Garden seeds-Sluis garden, de grootste producent van ecologisch geteelde zaden, die een hoge kwaliteit waarborgen.

Sinds 2007 hebben wij een webshop. Door de toenemende groei zijn we steeds bezig met het vernieuwen van de site, zoals het toevoegen van nieuwe producten. Houd daarom regelmatig onze site in de gaten. Wij zijn zeer verheugd dat het gemiddelde beoordelingscijfer van onze online klanten een 9,6 is! Kies daarom bij een online aankoop van uw zaden voor de webshop van Helza Hobbyzaden!

Meer informatie over onze producten

tuinzaden biologisch en ecologisch verantwoord