Telefoon: 06-23074374

Tuinkas/Tuinkassen

Een tuinkas/tuinkassen voor in iedere tuin

Wat is er mooier dan uw eigen groenten, planten en- of bloemen kweken? Niet alleen is dit een zeer leuke hobby en maakt u op originele wijze gebruik van uw tuin; ook levert het heel veel op. Het kweken van uw eigen groente bijvoorbeeld. Niet alleen geeft u dit een garantie dat u over heerlijk en zeer gezond eten beschikt, maar u weet zeker dat uw groenten niet met rare chemicaliën zijn bewerkt. Ook de mooiste bloemen en planten zelf kweken geeft niet alleen een diepe voldoening, u heeft de mogelijkheid om uw tuin in alle pracht en praal werkelijk van u te maken. Bij Helza Hobbyzaden heeft u een brede keuze aan verschillende zaden, maar ook belangrijke aanverwante producten vindt u bij ons. Sommige planten kennen een noodzaak in hun groei voor een gecontroleerde omgeving. Daarom bieden wij u ook alle keuze voor een tuinkas.

Bekijk onze tuinkassen

Maak uw keuze en ontdek onze voordelen

Ook als het aankomt op een tuinkas bent u bij ons aan het juiste adres. Tuinkassen geven iedere tuin de kans om ook de ‘moeilijkere’ planten onder de beste condities te laten groeien. Beschutting tegen de weersomstandigheden en een hoge mate van controle van het interne klimaat zijn dan erg belangrijk. Daarom vinden wij dat ook ons aanbod aan tuinkassen moet voldoen een de hoogste eisen qua kwaliteit. Ook het uiterlijk doet er toe. U wilt natuurlijk dat uw tuinkas ook op esthetisch gebied een toevoeging is voor uw tuin. Ook in deze zit het snor met onze tuinkassen. Zo heeft u zelfs de keuze voor een minikasje, een zeer leuke toevoeging voor iedere tuin of zelfs het balkon. Of het nu gaat om uw planten te laten overwinteren, onverwarmd voor te zaaien of als beschutting tegen de wind: onze kassen maken het mogelijk.

Kwaliteit voor een goede prijs

Een goede kas moet bestand zijn tegen een stootje. Ons aanbod staat garant voor kwaliteit zodat u vele jaren plezier kunt hebben van uw aanschaf. Dat betekent echter niet dat u bang hoeft te zijn dat u teveel betaalt. Onze kassen zijn voordelig geprijsd.

Het spreekt voor zich dat wij u vrijwel alles bieden voor het kweken van uw groenten, planten of bloemen. Daarbij vinden wij kwaliteit, goede prijzen en service zeer belangrijk. Het maakt dan niet uit of u één zakje besteld of een hele batch. Bestel dus vandaag nog uw tuinkas!

Meer informatie over onze producten

voorbeeld tuinkas in tuin