Telefoon: 06-23074374

Moestuinmix

Moestuinmix

Een moestuin geeft u de kans om over heerlijke zelfgekweekte groenten te beschikken die compleet vrij zijn van chemische toevoegingen en bestrijdingsmiddelen. Meer dan alleen een hobby. Een moestuin kan op zo veel verschillende wijzen worden ingevuld dat het voor vrijwel iedere tuin de mogelijkheid bestaat om hier op passende wijze invulling aan te geven. Verschillende groenten die gekozen kunnen worden aan de hand van de beste zaden die u natuurlijk kunt weervinden bij Helza Hobbyzaden geven u in grote mate een garantie op succes. Groentezaden alleen zijn niet voldoende om de meeste lekkere en gezonde groenten te kunnen kweken. Daarom heeft u bij ons naast de beschikking over de beste zaden ook een ruime keuze aan verschillende toebehoren, zoals onze voedingsrijke moestuinmix, die van uw moestuin een waar succes maken.

Onze moestuinmix garandeert uw succes

Met onze moestuinmix kweekt u de beste groenten

Onze moestuinmix is een kant en klare mix die met uiterste zorg samengesteld zodat het opkweken en groeien van zaailingen zo effectief mogelijk gebeurd. Onze moestuinmix lijkt misschien iets duurder dan vergelijkbare producten op de markt, maar dit is gezien de levensduur van onze mix in vergelijking met andere mixen niet waar. Eerder is het tegenovergestelde waar. Wat onze mix onderscheidend maakt is de unieke samenstelling, waardoor het materiaal maximaal 1CM op jaarbasis inslempt. Dit geeft een levensduur van 6-7 jaar ten opzichte van de gebruikelijke 1 tot 1,5 jaar.

De samenstelling bestaat uit 30% Vermiculite, 40% gefreesd veen dat wordt gewonnen in Europa en een mix die 30% van het geheel opmaakt. Deze bestaat uit onder andere cocosgruis, spoorelementen en verscheidene voedingsstoffen.

Eén van de grootste voordelen is de luchtigheid en dat het een groot vermogen tot wateropname kent en dus ook een grote afgifte daarvan als de plant erom vraagt.

Eenvoudig besteld

Deze kant en klare mix is gecertificeerd met een RHP keurmerk en mag dus ook in de professionele tuinbouw worden toegepast. Bij ons vindt u dus alles als het aankomt op uw moestuin. Een hoge kwaliteit die ook geschikt is voor professioneel gebruik, goede service en zeer aantrekkelijke prijzen.

Een keuze voor Helza Hobbyzaden is een keuze voor de mooiste bloemen en planten en de gezondste lekkerste groenten die u helemaal zelf kunt kweken. Wij geven iedere order dezelfde aandacht. Of het nu gaat om een enkel zakje zaden of een complete tuinkas, u kunt altijd aanspraak doen op de vele voordelen die wij u bieden. Bestel vandaag nog uw mix en haal het meeste uit uw moestuin.

Meer informatie over onze producten

moestuinmix zaden