Telefoon: 06-23074374

Moestuinbak

Moestuinbak

Uw eigen groente kweken, het wordt steeds populairder. En waarom ook niet? Waar het vroeger heel normaal was om de eigen groenten te kweken is het in de afgelopen decennia steeds minder geworden. We werden verwend door de supermarkten die in groten getale groenten en andere gewassen aanbieden voor zogenaamde goedkope prijzen. Nu er een steeds grotere nadruk komt om duurzaam te leven, worden ook de andere voordelen steeds meer belicht zoals het kweken van de eigen groenten. Een zeer gezond product waar u zeker van bent dat er geen rare bewerkingen op gedaan zijn. Het resultaat: zeer gezonde groenten die heerlijk smaken en waar u de voldoening uithaalt omdat u ze zelf heeft gekweekt. Nu heeft niet iedereen alle ruimte in de tuin. En toch hoeft dit geen reden te zijn om geen groenten te kweken. Met behulp van een moestuinbak kan men ook zeer veel gewassen kweken.

Ja, ik wil direct een eigen moestuinbak

Ontdek ons aanbod

Bij Helza Hobbyzaden heeft u een groot aanbod aan verschillende zaden voor allerlei gewassen. Groenten, planten en bloemen: u heeft alle keuze met een garantie dat u ongeacht de specifieke gekozen zaden altijd voor kwaliteit gaat. Henza Hobbyzaden is voortgekomen uit een passie voor alles wat er maar te kweken valt in de tuin en biedt daarom ook aanverwante producten aan.

Een moestuinbak geeft ook de kleinere tuin de kans om op effectieve wijze eigen groenten te kweken. Maak uw keuze uit een moestuinbak van gerecycled PVC in verschillende afmetingen of maak de keuze voor de variant van robuust vurenhout. Compleet met antiworteldoek, instructies en bevestigingsmateriaal kunt u bij ons naast de zaden ook gelijk professionele moestuinmix aanschaffen. Zo heeft u alles in huis om gelijk aan de slag te gaan.

Ideaal voor een schoolproject

Omdat het kweken van groente zoveel voordelen kent, vinden wij het belangrijk dat scholen de kans hebben om hun leerlingen deze vaardigheden aan te leren. Een moestuinbak die wij u kunnen aanbieden is dan ook zeer geschikt om dit te doen. Het geeft u de kans om ook kleinere tuinen en passende ruimtes te benutten om groenten te kweken.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren zowel aan particulieren als aan de professionele tuinbouw. Of het nu gaat om één zakje aan zaden of een pallet van zaden; u kunt altijd de beste kwaliteit en service verwachten. Wij zijn dé dealer van de beste leveranciers van zaden. Bestel het vandaag nog!

Meer informatie over onze producten

voorbeeld moestuinbak in tuin