Telefoon: 06-23074374

Eco zaden/Bio zaden

Bio zaden/ECO zaden van Helza Hobbyzaden

Wie wil genieten van biologische flora in zijn of haar tuin, is goed af met bio zaden/ECO zaden van Helza Hobbyzaden. Wat u zoekt leveren wij: van tuinkers tot radijs en van ijsbergsla tot pompoen Musquee de Provence, en dat allemaal biologisch! Wij bieden een ruime variëteit aan tuinzaden: zaden voor bloemen, kruiden en groenten.

Bekijk ons assortiment Bio/ECO zaden

Het leuke is dat steeds meer mensen tot de ontdekking komen dat zelf kweken naast een leuke hobby ook nog eens diverse voordelen heeft, zeker als u ook nog eens op bio zaden/ECO zaden gebruikt. Het kost u misschien wat meer tijd dan de aankoop van uw flora in een tuincentrum te doen, maar geeft des te meer voldoening en ook niet onbelangrijk: het is veel voordeliger dan bloemen of groentes aanschaffen in de (biologische) supermarkt of bloemenhandel. Ook heeft u de keuze uit een groter assortiment als u zelf kweekt.

Daarnaast is het zelf kweken van groenten avontuurlijker en lekkerder dan dezelfde producten uit de supermarkt, en zijn ze nog gezonder ook. Tot slot is een voordeel dat u bij uw zelf geteelde biologische bloemen of groenten zelf de regie in handen heeft op het gebied van (chemische) bestrijdingsmiddelen. Vandaar natuurlijk ook uw keuze voor bio zaden/ECO zaden. U haalt er een stukje puur natuur mee in huis, een goudeerlijk product.

Zaden volgens de biologische norm

Al onze bio zaden zijn gecontroleerd door N.A.K. Tuinbouw en gecertificeerd door de stichting SKAL. Bij biologische zaden is nadrukkelijk rekening gehouden met de milieu-effecten. De strikte eisen hebben betrekking op omgang met bestrijdingsmiddelen (of verboden), het gebruik van kunstmest en van synthetische bestrijdingsmiddelen.

Onze zaden hebben een duidelijke foto op het etiket waarop u het eindresultaat wordt getoond. Ook wordt het hele kweekproces goed uitgelegd op de verpakking. Eenmaal uitgezocht worden ze supersnel aan u verstuurd. Behalve online kunt u onze tuinzaden natuurlijk ook verkrijgen in onze winkel in Best (N-Brabant). Ons deskundig personeel staat u graag bij in al uw vragen op tuingebied.

U koopt het ‘natuurlijk’ bij Helza Hobbyzaden

Helza Hobbyzaden is een familiebedrijf uit het Brabantse Best, dat al enkele tientallen jaren handelt in zaden voor de (moes)tuin. Sinds 2007 hebben wij een webshop, wat erg prettig is voor de liefhebbers van bio zaden/ECO zaden, want die zijn immers niet in elke regio verkrijgbaar. Kies daarom bij een online aankoop van uw zaden voor de webshop van Helza Hobbyzaden!

Meer informatie over onze producten

zaden biologisch en ecologisch verantwoord